Muori sai pipokohtauksen ja sen voimalla syntyi nopeassa tahdissa kolme pipoa. Lapaset ovat tulossa Nuorelle myös sävy sävyyn pipon kanssa, joka on tehty Novita Polkka langasta. Pipoon on rustattu ruusu jonka keskelle ommeltiin nappi. Resorin reunaan virkkasin rapuvirkkausta (ainakin käsittääkseni :)
Muorin pipo on tehty Novitan Rose langasta. Ohje löytyy Novitan nettisivuilta ja lehti on Kesä 2009, ohje oli pitsibaskerin nimellä.

Löysin kivat sivut, johon tekijä oli laittanut kauniit tossut ja ohjeenkin nimellä Kukkakeijun tossut. Tässä linkki: http://lankataika.blogspot.fi/2012/04/kukkakeijun-tossut.html

Mallina kuvissa toimii Brian, joka on Nuoren koulukäsityö. Brianin syntymä oli hankalahko ja sen seurauksena hänellä oli hapenpuute, joka aiheutti cp-vamman. Brian selvisi muuten reippaana, mutta hänellä on pieni hermovaurio oikeassa silmässä, siksi silmät näyttävät harittavan. Se ei Brianin tahtia ole haitannut ja nyt hän ottaa ensiaskeliaan mallimaailmassa. Kuvassa Brianilla on Nuoren tekemä villainen Havaijilaislei.